Ladda
Ange Registrering

Ansvarsfullt spel

Sportspel blir allt populärare. Tack vare sådan underhållning blir det möjligt att förlita sig på minne, logik och förmåga att analysera. Till skillnad från onlinespel spelar tur inte en nyckelroll för att uppnå resultat. Endast ett fåtal kan bli rikare genom spel. Sportspel, i synnerhet, rekommenderas att uppfattas som en av de typer av underhållning.

För att komma ihåg att spelet alltid bara är ett spel, och din hobby inte har förvandlats till vadslagning utan kontroll, eller till och med till en patologisk tendens till spel, är det värt att överväga följande regler under spelet på webbplatsen:

  • spel bör endast uppfattas som underhållning och i inget fall bör de betraktas som en permanent vinstkälla;
  • det är viktigt att definiera en gräns för antalet satsningar som kan göras och hur mycket pengar som kan användas för vadslagning;
  • vid misslyckande kommer detta inte att leda till en beklaglig ekonomisk situation;
  • bestäm de tidsgränser under vilka du kan satsa och under inga omständigheter överskrida dem;
  • användningen av pengar som tilldelas från familjebudgeten för ett bekvämt liv för alla familjemedlemmar är tabu;
  • inget behov av att låna pengar för att satsa på spel;
  • du bör inte satsa för att distrahera dig från besvikelser, problem och problem av annan art;
  • var uppmärksam på dina släktingars reaktion, lyssna på kollegornas uppfattning på jobbet, slösa inte bort den tid som tilldelats för familjen att spela spelunderhållning;
  • placera inte satsningar i hemlighet från dina nära och kära och ge dem inte huvudplatsen i ditt liv.

Var alltid ärlig mot dig själv. Om du inte kan följa ovanstående principer eller individuella regler, sök hjälp från kvalificerade specialister.

I GGBet personer som inte har uppnått majoritetsåldern enligt gällande lagstiftning i sitt land får inte spela.

Att skapa ett konto av en minderårig är en bristande överensstämmelse med våra allmänna regler och villkor för att bedriva ärlig verksamhet. Detta kan vara anledningen till att kontakta berörda myndigheter. Webbplatsen förbehåller sig rätten att skicka en begäran till spelaren om presentation av dokument som bekräftar hans identitet. Detta är nödvändigt för att säkerställa att användaren har nått den lagliga åldern. Portalen har antagit lagliga skyldigheter att avbryta alla spel som gjorts av minderåriga. Om det behövs kommer deras vinster att överföras till berörda myndigheter tills dessa problem har lösts.