Sverigeatlas.se

Tre fantastiska spa-destinationer i Sverige

hotel spa

Yasuragi i Nacka

Yasuragi är mer än bara ett spa; det är en japansk oas i Nacka, strax utanför Stockholm. Här kombineras den svenska natursköna miljön med en autentisk japansk badkultur. Besökare kan dyka in i traditionella bad, delta i guidade meditationer och avnjuta mat inspirerad av den japanska kōnokulturen. Arkitekturen bidrar till en meditativ atmosfär och skapar en perfekt miljö för både återhämtning och självreflektion.

Upper House Spa i Göteborg

På toppen av Gothia Towers ligger Upper House Spa, en lyxig reträtt med en av Göteborgs bästa utsikter. Spaet är berömt för sin turkiska hamam-ritual som erbjuder en djup rening och avslappning. Tack vare dess unika läge på hotellets högsta våningar kan gäster njuta av simning i ett glasomgärdat poolområde med panoramautsikt över staden. För de som söker en ännu mer exklusiv upplevelse finns privata spa-sviter med personliga spa-upplevelser. Om du reser från Stockholm kan du planera din resa smidigt via Avionero.

Selma City Spa i Uppsala

Selma City Spa i Uppsala erbjuder en unik kombination av stadsnära avkoppling och wellness. Deras takpool är öppen året runt och ger gäster möjligheten att simma under öppen himmel i stadskärnan. Spaet är också känt för sina kreativa evenemang som ”After Work Spa”, där gäster kan njuta av avkopplande behandlingar till tonerna av levande musik, vilket skapar en perfekt balans mellan avslappning och underhållning.

Drivs med WordPress